De Hooglandse KerkAl een aantal jaar teken en schilder ik de Hooglandse Kerk te Leiden. Deze werken gebruikte ik voor tentoonstellingen in Rotterdam en Leiden, presentaties in Nijmegen en Wenen, en in een performance in Rome. In 2009 waren er 16 tekeningen te zien in de tentoonstelling 'rebelle' in het mmka in Arnhem.


Slakkensporen op de muurOp de muur langs de hele gangtrap van een woonhuis schilderde ik uitvergrote slakkensporen van een aantal slakken uit de tuin. Kleuren in overleg met de opdrachtgever. Naast de sporen staan de namen van de slakken en een aantal tijdstippen om de interval tussen bijvoorbeeld het startpunt en een stukje brood aan te geven.


Backgammon spelen op schilderingenOp vijf locaties werd er backgammon gespeeld op mijn schilderingen. Deze gebeurtenissen noem ik 'happenings' en vonden plaats in café's in Leiden en Rome. Zie voor meer happenings en performances 'Oplossing: Performance'Huisstijl en websitesIk ontwierp voor Noctua Taal en tekst logo, website en huisstijl en in opdracht van Stichting Archaeological Dialogues de website voor een archeologie symposium, waarna ik het logo voor deze stichting ontwierp.


CartoonsVoor een queer online journal (Trikster) maakte ik vijf cartoons over "The Lesbian Lifestyle". Voor een presentatie op een Wmo-conferentie van GroenLinks maakte ik ook gebruik van mijn cartoons. Zie hiervoor ook 'Oplossing: Presentatie'