Gepubliceerd

Ik publiceerde artikelen en korte verhalen in o.a. P.I.T. magazine (Leiden), Raffia magazine (Nijmegen) en de kunstpublicaties 'Looking, Encountering, Staging’ (Rotterdam) en 'Belief' (Chicago).

Ik was samen met Nina Höchtl hoofdredacteur van de publicatie 'trans / gender magazine' met bijdragen van beeldend kunstenaars en theoretici (Rotterdam).


Tekst per post

Ik verstuurde een kort fictief verhaal samen met drie posters van de hand van Carla Cruz naar kunstenaars en curators in onze omgeving. Dit was het laatste deel van onze tentoonstelling 'Desire' (Porto). Ontvangers konden ons emailen met de vraag om eenzelfde envelop naar anderen te sturen.Ik verstuurde een envelop met vier korte verhalen en vier cartoons over mijn ervaring als managementassistent naar vrienden. Ook bood ik het te koop aan op mijn website.


Tekst in de stadDoor middel van persberichten en stickers verspreidde ik samen met Mirjam Zweers de naam Riley Martin, een fictieve kunstenaar, tijdens een kunstroute in Den Haag. Voor het persbericht, dat ook een aankondiging was voor onze performance in het Zcala Theater, hadden wij een interview geschreven dat Riley Martin "zelf" met zichzelf had geschreven. Zie ook 'Oplossing: Performance'


Tekst op beeldIk gebruik tekst op mijn tekeningen en schilderingen, die ik vervolgens onderdeel zijn van mijn presentaties en performances. Zie hiervoor 'Oplossing: Presentatie' en 'Oplossing: Performance'.


Tweedehandsaquarel.nlAls context voor mijn eigen aquarellen bedacht ik een webwinkel waar kunstwerken die opgeslagen zijn in de ateliers van kunstenaars "tweedehands" werden verkocht. Af en toe verkoop ik een werk via deze website.